Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

coś krzywego :/ i na dodatek slizgający pasek
Autor Wiadomość
starkbws 
Coś już wie

Yamaha Bws(Rocket)
Woj.: podkarpackie

Wysłany: 29-07-2010, 11:43   coś krzywego :/ i na dodatek slizgający pasek

Siemka
Wczoraj wszystko mniej wiecej było ok ale ten muł na starcie i potem mnie denerwował :/
Więc brakowało jeden podkładki koło tuleji waria,więc dodałem jeszcze jedną podkładkę(razem 4),wcześniej miał muła na starcie i od 35km/h do 45km/h no i teraz bez rzadnych mułów jest ale skuter tak jakby kręci obroty a nie jedzie wcale :/ na starcie go nie utrzymam ma taką moc że coś,ale mi to wygląda na to że pasek się ślizga :/ wcześniej tego nie było :roll: czy to przez tę podkładke?wczoraj po złożeniu jak jeszcze jeździłem było wszystko ok,a dziś pojechałem na miasto i jak już wracałem tak się stało i predkosc spadła bo było 70km/h a teraz 55km/h :/ i jeszcze jeden problem jak jadę to coś tak dziwnie chodzi,tak jakby było coś nierówno,takie bicie ma(nie odczuwać na motorze) tak dziwnie to jest taki łuł i noromalnie i łuł i tak przez cały czas,czyżby wał się skrzywił? :(
pomożcie prosze

starkbws 
Coś już wie

Yamaha Bws(Rocket)
Woj.: podkarpackie

Wysłany: 29-07-2010, 15:49   

hmm więc tak zrobiłem tak jak mówił sciągłem podkładke mateusz46, zakładałem nowe wario(tzn stare które kupilem lecz miał muły) na starcie miał dobrze,lecz potem jak już ruszył muł i nagle takie szarpnięcie i but,ten własnie problem miałem i dlatego jeżdze na starym wariu,więc odjąłem podkładke lecz skuter tak samo :roll: na starcie miał muła a potem jakoś jechał,zdjąlem wario przeczysciłem wszystko,założyłem ruszam lekki muł i ogien potem :) hmm musze kupic wario sportowe,a to takie dziwne bicie to od tego że tulejka była krzywo obcięta,miała lekki ukos i tak wszystko chodziło i wyglądało jakby był wał krzywy ale sobie myśle sciągne i tak zobacze no i patrze i wał prosty a tuleja ukos ma,wyruwnałem i jest już wszystko ok :) V-max powrócił :D
problem rozwiązany

Sprzedam Malossi Sport 70cc
http://boosterki.info/viewtopic.php?t=2643

Odpowiedz do tematu